Philharmonie Gelre maakt Vrienden

Heeft u een van onze concerten bezocht en ervan genoten? Of kent u iemand die bij het orkest speelt en spreekt de informatie op onze site u aan? Wij zouden het erg fijn vinden als u Vriend van Gelre wilt worden!

Wij zijn afhankelijk van schenkingen om onze muzikale activiteiten mogelijk te maken. Een kleine jaarlijkse bijdrage helpt daarbij al. Steun ons! Wij investeren uw geld in "Cultuur in Gelre". U wordt twee maal per jaar via onze nieuwsbrief Gelres Oor op de hoogte gehouden.

  • Als u minimaal 20 euro per jaar doneert, krijgt u een kortingskaart voor ons najaarsconcert in Musis Sacrum.
  • Vanaf 50 euro bent u een Zilveren Gelre Vriend. U krijgt dan elk jaar een vrijkaart voor ons najaarsconcert.
  • Vanaf 100 euro bent u een Gouden Gelre Vriend en dan krijgt u twee vrijkaarten voor ons najaarsconcert.

Bovendien is Philharmonie Gelre aangemerkt als een culturele ANBI. Dit betekent dat u als Vriend het bedrag van uw gift mag aftrekken van de belasting. Hier vindt u meer informatie.

Hoe kunt u Vriend worden?

Download het aanmeldingsformulier en volg de instructies. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze penningmeester via penningmeester@philharmoniegelre.nl.

Concerten

Zondag 10 februari 2019
Concert met Koninklijke Harmonie Wamel
15:00 uur, De Vereeniging, Nijmegen

Vriend worden?

Wij zijn afhankelijk van schenkingen om onze muzikale activiteiten mogelijk te maken. Een kleine jaarlijkse bijdrage helpt daarbij al. Als u minimaal 20 euro per jaar doneert, krijgt u een kortingskaart voor ons najaars-concert in Musis Sacrum. U kunt zich hier aanmelden.